Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

22/10 2013

2013-10-22 11:28 #0 av: Eine

Blommorna på balkongen har frusit, det börjar bli mörkt även inomhus och katterna kurar under filtar och överkast.Vägen syns lång fram till våren,men den kommer närmare dag för dag.

Sköt om er och se upp för halkfläckar när ni går ute!

Här väntas Angorakull i november..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-10-22 14:52 #1 av: nakenkatt

Här har det regnat hela dagen.löven har trillat av och det är gult överallt.Vi har också börjat elda i den öppna spisen.Så nu gäller det att lära Jaffa att ej bränna sig.de andra vet så väl att det är varmt där.Hon är en mycket aktiv och nyfiken tjej ,men hon lär sig snabbt.har nyss kommit hem från jobbet så det finns lite allt möjligt att plocka med.ha en skön kväll!!!!

Anmäl
2013-10-22 14:52 #2 av: nakenkatt

TS vilken vacker misse i korgen?är det såna du ska få snart?

Anmäl
2013-10-23 12:17 #3 av: Eine

Ja lyckliga jag Kär

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.