Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Kattungar till salu

S*Gosehjärtats Röjar-Ralf söker...

2013-10-21 01:43 #0 av: KatternasMatte

... sin alldeles egna familj att tillbringa sitt liv med. 

Ralf är en godmodig kille som tar livet som det kommer och älskar allt och alla. Han har vuxit upp i en barnfamilj tillsammans med sina två systrar, andra katter och hans bästa kompis whippeten Dexter i Eksjö där han fortfarande bor. Han har fått en mycket bra socialisering och har tom hunnit med ett äventyr på en kattutställning vilket han klarade alldeles utmärkt – han busade, sov, åt och var hur cool som helst.

För mig är det mycket viktigt att han kommer till rätt hem där både katt och den nya familjen kommer att få glädje av varandra under många år. Du får livslång support av mig och jag vill ha fortsatt kontakt för att få veta om Ralf har det bra, hur han utvecklas både fysiskt, mentalt och hälsomässigt. Är du intresserad av ett Gosehjärta så skriv ett meddelande och berätta lite om din livssituation och hur du ser på livet med katt så svarar jag och vi kan fortsatta samtalet via telefon.

Ralf är vaccinerad som han ska, id-märkt med chip, har SVERAK-stamtavla, kommer att vara kastrerad innan flytt, veterinärbesiktigad och är över 12 veckor eftersom han föddes 2013-06-21 och säljs enligt SVERAKS regler. Mamma är IC S*Gosehjärtats Doris och pappa är S*Curls 'n Claws Forever Amazing. Han bor i Eksjö men kan tas ner till oss i Billesholm/Helsingborg.

Mer bilder och information om katteriet hittar du på 

www.gosehjartats.se

Anmäl
2013-10-21 01:44 #1 av: KatternasMatte

Hjärta

Anmäl
2013-10-21 06:16 #2 av: jeenova

Han är så underbar Hjärta

Anmäl
2013-10-21 12:43 #3 av: MrsCecilia

Vilken goding och vilket fantastiskt namn! Åh vad jag önskar vi hade plats för fler!

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-10-21 17:07 #4 av: KatternasMatte

Tack, ja han är verkligen ljuvlig och man faller pladask för honom. Fast hans namn är lika missvisande som hans pappas smeknamn som jag skämtsamt kallade för SixtenBlixten för han var så lugn Skämtar

Anmäl
2013-11-26 17:44 #5 av: KatternasMatte

Ralf har hittat sin familj så det här inlägget kan låsas. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.