Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Sökes ny familjemedlem

2013-10-17 16:50 #0 av: Qiwi

Hejsan! Har i många år velat ha katt men inte haft möjlighet sen vi flyttade till eget. Men nu känns tiden rätt. Vi bor i radhus med våra två vovvar som är snälla mot katter, vi har stor fin trädgård. Tyvärr har vi inte möjlighet att lägga en större summa, därav söker vi en omplacering eller någon som ska lämnas ut på foder. Vi har självklart ett sparkonto som är avsett för endast vetkostnader m.m. Vi finns lite utanför Malmö.

Anmäl
2013-10-18 11:36 #1 av: [Wiveka]


kika på Nordiska rexringen

Anmäl
2013-10-18 16:56 #2 av: Qiwi

Tack :)

Anmäl
2013-10-20 11:00 #3 av: Eine

Jag har en familj som har bekymmer med kattsämjan. Kanske det blir aktuellt att en av katterna flyttar. Ännu vet jag inget säkert.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-10-21 20:10 #4 av: nakenkatt

En av mina måste tyvärr också flytta av samma anledning.maila mig vid intresse shubcats@hotmail.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.