Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Hälsovård,skötsel,omvårdnad

Tips på när vi ska hitta en kompis till vår katt?

2013-10-16 21:26 #0 av: andreaw

Vi har en cornish-tjej på 3,5 år som har bott hos oss nu i ca åtta månader. Hon är innekatt sen hon kom till oss, då hon inte klarade av att vara ute och fick urinvägsinfektion gång på gång. Vi känner nu att hon verkligen skulle behöva en lekkamrat, eftersom att både jag och min sambo jobbar om dagarna. Hon bodde tidigare med sin bror, så har haft sällskap innan.

Har ni några tips på vad man ska tänka på när hon ska få en vän? Vi är inte intresserade av avel eller utställning, så vi har gärna en kastrerad katt och skönhetsfel gör absolut ingenting.

Har ni några tips på vart man kan hitta Cornish Rex till salu? Förutom blocket.

Om någon har en katt för omplacering eller känner någon så får ni väldigt gärna kontakta mig! Vi bor i Norrtälje men kan tänka oss att åka ett par timmar åt alla håll :)

Anmäl
2013-10-16 22:02 #1 av: [Wiveka]

kika på Nordiska rexringen

Anmäl
2013-10-16 22:18 #2 av: andreaw

Tack! Ska kolla direkt :)

Anmäl
2013-10-17 14:28 #3 av: MagicPaws

Har ni några krav på ålder? kön?
Har ni någon rastgård?
Hur bor ni?


Anmäl
2013-10-19 11:33 #4 av: andreaw

Hej! Helst inte en allt för gammal katt, eftersom att vi vill att de ska kunna leva tillsammans så länge som möjligt! Kön spelar ingen roll så länge katterna passar ihop :) Vi bor i lägenhet, i Januari kommer vi att flytta till lite större med en stor uteplats där vi har tänkt att bygga en jättestor lekgård till katterna :)

Anmäl
2013-10-21 19:33 #5 av: nakenkatt

jag har en fin hona,3,5 år och rödsilver.Kommer att omplaceras till rätt hem.Hon passar ej in i gänget här,men skulle säkert funka med bara en kompis.Är kastreras,vacc och nybesiktad vid en försäljning.Kolla in på min hemsida vid intresse.hubcatscornishrex.se

Anmäl
2013-10-27 22:25 #6 av: andreaw

Det låter ju helt underbart! Jag skickar ett mail till dig direkt :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.