Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Måndag den 14 oktober

2013-10-14 09:02 #0 av: nakenkatt

God Morgon.Jag börjar denna vecka med sovmorgon,skönt.Mendet innebär också att jag får jobba två timmar längre på eftermiddagen så allt har sina för och nackdelar.Idag regnar det här,så jag hoppas de ej har planerat några uteaktiviteter idag.Ja nu har halva oktober redan gått.Till helgen ska vi ut och åka med Birka Princess på en skaldjurskryssning,jag ser mycket fram emot det.Ha en bra Måndag och en bra början på veckan!!!

Anmäl
2013-10-14 10:40 #1 av: Eine

God morgon . Börjar äntligen se ljuset i tunneln efter en jobbig förkylning. Mycket som ligger efter här med andra ord. Katterna är lika underbara ,trots att jag tidvis kurat under täcket i flera dagar..

Balkongen är nu blomlös,förutom luktärterna som försöker få en knopp i blom, tappra små raringar Hjärta

På bilden min unge hanne Theo

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.