Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

söndagen den 13 oktober

2013-10-13 12:25 #0 av: nakenkatt

idag är det en speciell dag för mig.Mitt första barnbarn fyller 16 år och han ligger mig självklart varmt om hjärtat.Så i eftermiddag blir det kalas.Här är det fint väder med sol,en underbar höstdag.Det är full fart på katterna även de som var på KM igår.Hoppas ni också får en trevlig söndag.

Anmäl
2013-10-13 12:54 #1 av: Leffe

Hoppas det blir ett trevligt kalas.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.