Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 1 oktober

2013-10-01 11:28 #0 av: Leffe

Ny månad. Nu ska jag iväg till ett shoppingcenDjurgårdens butik. Ska köpa biljett till kvällens hockeymatch med Timrå. I går kväll blev Pysen firad av de fyra andra katterna. De hade ett litet räkkalas.

Sköt om er

Anmäl
2013-10-01 11:32 #1 av: MonicaLagerquist

God middag
Vi hämtar runt på en massa affärer i Uppsala. Hanna hade en tid hos ögonläkaren i morse men läkaren ringde och avbokade så det besöket får vi ta en annan dag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-10-01 12:14 #2 av: Eine


TS,hoppas det smakade herrn Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.