Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God dag den 27 september

2013-09-27 11:36 #0 av: nakenkatt

Här är det kallt och mulet,katterna sover tätt intill varandra.Håller fortfarande på och kurerar min förkylning,det är segt.Lite småplock ,läsning och lite virkning känns som tillräcklig aktivitet.Blir väl något att se på TV till kvällen hoppas jag.ha en trevlig fredagkväll!!!

Anmäl
2013-09-27 15:23 #1 av: Leffe

I kväll blir det dubbelt fredagsmys. Hockey med Timrå på teven och en påse chips till den. Toppen, fast det tycker inte nog inte min dietist.

Sedan har jag alla sex filmenerna om Lisa Marklunds Annika Bengtsson att titta på

Sköt om er

Anmäl
2013-09-27 15:36 #2 av: Eine


Seg och kall i dag. Pysslar med lite skrivande till Våra Katter om German Rex och letar bra foton . Måste ut och handla men skjuter på det. Katterna har 30 kilo torrfoder och blötmat och säkert det dubbla vad gäller sand,så dem går det ingen nöd på. Men jag vill ha mitt gröna the.....!

Sköt om er .

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-09-27 16:08 #3 av: nakenkatt

1# filmerna är jättebra,jag har sett dom.Nu vart ju jag också sugen på chips...... struntar i kalorierna de är ju fredag.

Anmäl
2013-09-27 16:23 #4 av: jeenova

Var på magnetröntgen i förmiddags och sedan iväg till djuraffären efteråt som fått in blötmaten som mina katter bara kan äta (speciellt den ena) och det är galet hur mycket pengar jag måste lägga på kattmaten pga bara just dessa burkar. Men vad gör man inte för sina pälsklingar?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.