Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Övrigt

Mina grekiska vänner

2013-09-26 19:20 #0 av: nakenkatt

Tänkte jag skulle visa er min andra hobby,fast jag vet det ej hör till denna grupp djur.men de är underbara,personliga och roliga att ha på alla sätt.jag har nu två killar och två honor i mitt sköldpadds rum.På sommaren betar de i en hage i trädgården.

Anmäl
2013-09-26 20:40 #1 av: Leffe

En vän till mig har en gammal sköldpadda. En kul figur - både sköldpadda och vän

Anmäl
2013-09-26 22:11 #2 av: Vixxen

I Sundsvall har de hittat en vattensköldpadda övergiven nu i dagarna. Det har varit minusgrader på nätterna nu också.
http://www.sundsvallsdjurhem.se/index.php?option=com_content&view=category&id=40&layout=blog&Itemid=18

                                                                                               

Anmäl
2013-09-26 23:47 #3 av: nakenkatt

ja jag har också en sådan som tyvärr vart hittad här i kumlasjön,det var två småpojkar som hittade henne.Hon har här växt till det dubbla.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.