Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Onsdag den 25 september

2013-09-25 13:09 #0 av: nakenkatt

Nu kan man nog kalla det för höst.Luften är härligt klar och solen skiner.Här är det ganska så varmt idag.men eftersom jag är hemma och är sjuk kan jag ej njuta av det.Men man kan alltid kika ut genom fönstret.katterna letar solfläckar på soffan och tycks trivas.Här hemma har vi tapetserat om ett rum och skaffat lite nya möbler,kul att förnya lite när man nu kommer vara inne större delen av tiden.jag har nu anmält till KM i Örebro och det ska bli mycket roligt.Min minsting lilla Jaffa växer så det knakar.Ska bli kul att visa upp henne.Ha det gott allihopa.

Anmäl
2013-09-25 13:10 #1 av: nakenkatt

Min virkade lilla uggle baby har landat i rönnen.

Anmäl
2013-09-25 17:32 #2 av: Eine


Underbar bild! Här är kallt,ingen lång stund som katterna stannar på balkongen.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-09-25 17:34 #3 av: Leffe

Det var ju iskallt att åka elstolen till blodprovstagningen, framför allt om händerna

Anmäl
2013-09-25 17:53 #4 av: nakenkatt

#3 Du måste ha på dig ett par vantar när du åker iväg nu!!!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.