Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Cornish Love

2013-09-23 21:12 #0 av: Holtan

Du har aldrig upplevt kärlek förens du har haft en cornish.

Du blir väckt mitt i natten av att en katt slickar dig i ansiktet och den andra jagar dina tår. Sekunden efter springer de iväg och öppnar soptunnan i badrummet, som de precis har lärt sig hur man ska öppna  locket på, och börjar plocka ut topps, tussar mm mm.
Innan du hinner blinka är de iväg igen och denna gång är det dina blommor som är ute på hal is och står och gungar fram och tillbaka i förnstret, varpå de rusar igen för att en av dem hittat den där leksaken som varit försvunnen i två veckor. Fram och tillbaka bär det av och man börjar undra om det är två noshörningar man har hemma istället för två katter på ca 2-3 kg.

Men när de tillslut klämt ut sin sista energi på att hoppa upp och ner för diverse bokhyllor och hyllor så kommer de en fuktig nos mot din kind. Ett välbekant spinnande sprider sig och någon kommer mjukt och kliver på dig. Någon lägger sig med sina mjuka lockar vid ditt ansikte och bara myser. Puttar på dig med sitt söta lilla ansikte och tittar på dig med stoooora ögon som bara lyser av kärlek.
De är då du vet.. då du vet och blir påmind om varför du älskar dessa små krullottar så mycket.
De små kropparna innehåller så mycket liv och glädje och lockarna representerar alla leenden och skratt de ger dig varje dag.
<3

Anmäl
2013-09-23 21:57 #1 av: Leffe

Mycket bra skrivet

Anmäl
2013-09-24 05:46 #2 av: lockar

Bra skrivet. Stämmer så bra på en cornish.

Anmäl
2013-09-24 07:04 #3 av: nakenkatt

Mycket bra och äkta.

Anmäl
2013-09-25 15:42 #4 av: Holtan

Tack!
Vad snälla ni är :D

Anmäl
2013-09-25 17:30 #5 av: Eine

Gulligt skrivet.
Fin bild på goda vännerHjärta

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.