Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Söker! Hankatt! (4-benta vänner finns)

2013-09-19 22:43 #0 av: yndig

En livskamrat, en ytterligare familjemedlem till vår lilla familj. Vad vi letar efter är en katt, antingen en Sphynx eller en Rex (Cornish eller Devon), hankatt.

Vi erbjuder ett hem med flera fyrbenta kompisar, inte mycket ensamtid och barn - katten behöver inte älska barn men heller inte vara rädd och dra sig undan för dem, då kommer den aldrig trivas här.

Snälla, hör av er om det är ni som har vår framtida katt! Fråga gärna om ni vill veta mer om oss. Vi bor utanför Laholm men kan tänka oss att köra en bit för att hämta vår nya (s)katt!

Anmäl
2013-09-19 23:13 #1 av: dragonstar

http://www.blocket.se/sodermanland/Cornish_Rex_48410933.htm?ca=8&w=2

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2013-09-20 08:30 #2 av: Dolleminas


http://www.rexringen.nu/crx/omplaceringar.jsp

Anmäl
2013-09-20 10:37 #3 av: yndig


Jag kanske ska tillägga att vi gärna tar hand om en omplacering, han behöver inte vara en kattunge, dock max 4 år.

Dragonstar - Jag har sett den annonsen och är totalt förälskad i den katten då den liknar min stora kärlek, siamesen Mistral, som vi tyvärr fick ta bort pga akut njursvikt förra året. Dessvärre är 6500 kr för mycket för oss just nu, annars hade jag inte tvekat en sekund!

 

Dolleminas: Tack, jag har kollat där men där var inget för oss i nuläget.

Anmäl
2013-09-20 10:42 #4 av: yndig

Jag kan också nämna att jag inte alls är intresserad av fina stamtavlor (så länge katten är frisk) och skulle katten ha ett "skönhetsfel" eller något så är det absolut inga problem, vi kommer inte att ställa ut honom utan vill bara ha en till familjemedlem att älska Hjärta

Anmäl
2013-09-20 10:53 #5 av: boox

#3 Om ni kan erbjuda rätt hem kanske priset går att kompromissa?... En tanke bara, jag vet att jag nog skulle ha resonerat så iaf :)

Anmäl
2013-09-20 13:42 #6 av: yndig

#5 Ja, så hade jag också resonerat men säljaren var väldigt tydlig med att priset inte går att diskutera, tyvärr... Och det handlar inte om att jag inte tycker att katten är värd det, utan helt enkelt bara att vi inte kan erbjuda den summan i nuläget. Däremot kan vi erbjuda, det i mina ögon viktigaste, ett seriöst hem med massa kärlek och sällskap!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.