Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Utställningar

SW Norrköping 2013

2013-09-16 17:25 #0 av: nakenkatt

vi åkte iväg till Norrköping i fredags.campingen låg bara 200m ifrån utställningsarenan så det var gångavstånd.Mycket folk var det och många nationaliteter.Vi hade en italiensk domare.De kom åkandes i stora limosiner väldigt pampig entre.Joyce fick sitt första CACIP och en puss av italienaren och väldigt fint skrivet på bedömningssedeln.Men vart ju så klart slagen av en bengal vid nomineringen.Fint väder var det hela helgen och vi satt ute till kl 21 och grillade kyckling vid husvagnen.Eddie och Jaffa var också med oss.Eddie var väldigt aktiv som vanligt och håll igång.Den som var lugnast var vår minsting Jaffa.Vi nästan ångrade att en viss herre ej hade fått varit hemma med kattvakten.På Söndagen var det nominering och panel,allt var väldigt fint ordnat.Vi träffade mycket folk och bekanta.Vi såg många fina rexar,fast det vart mest sphynxprat denna helg.En jättetrevlig helg.

Anmäl
2013-09-16 17:34 #1 av: Leffe

Ni verkar haft det trevligt och grattis till certet

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.