Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Löp-jamat i 3 veckor

2013-09-15 08:17 #0 av: SE*Geishas

Nu har min hona löpjamat i ca 3 veckor men endast på kvällarna.
Nån gång på natten brukar hon sätta igång också runt halv 4 tiden.
Antar att det är för att de börjar bli mörkare ute som hon aldrig kommer igång helt?

Vi har iaf planerat om och kommer vänta med parning till januari när man vet att hon börjar löpa på riktigt.

Det här kan väl inte vara hälsosamt för henne att gå runt såhär? Tycker ni jag ska sätta henne på p piller? Eller tror ni de går över snart och att hon kommer ta uppehåll med löp under höst o början på vinter?
(Det bästa vore väl att hon varken löper lr äter p piller?

OM ni tycker jag ska sätta henne på p piller, hur gör jag då? Vet att hon behöver 2/vecka. Är det bara att börja med det och vänta tills de här halvlöpandet slutar? För vad jag hört förut av er e de inte bra att avbryta löp med p piller så jag känner mig lite osäker hur jag ska hantera situationen!

Jätte tacksam för svar! :)

Anmäl
2013-09-19 15:49 #1 av: Eine


Jag tror inte att det är ett *halvlöpande* och ska inte behandlas /betraktas som det. När de löper så är det inget tvivel. Det andra kan vara ett lockande eller ,ja,vad vet man vad som rör sig i en kattskalle.Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-10-06 13:36 #2 av: SE*Geishas

Hmm jasså okej tack för svar! De låter logiskt!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.