Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God förmiddag 5/9 2013

2013-09-05 11:00 #0 av: Eine

Ännu en vacker dag. Lugnt för min del,inga besök i dag. Men på lördag har jag två olika. Bra sätt att hålla lägenheten städad påSkämtar Har bakat i veckan ,men ska nog baka mer i morgon.Letar recept på en pajfyllning med mandelmjöl i..

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-09-05 14:34 #1 av: nakenkatt

Lugn dag på jobber.Pyssel,klippa och klistra.Läsa böcker och promenera.Vilker guldjobb jag har!!!! Ska anmäla Jaffa och Joyce till nerikes KM ikväll.Det blir i Oktober i år.Jag tror också några av mina kattungeköpare kommer ställa sina katter,Meliss ungar.Jättekul.Ha en bra Torsdagskväll!

Anmäl
2013-09-05 19:57 #2 av: Leffe

Idag har jag varit och tömt apoteket på medicin. Det blev en stor plastkasse fylld.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.