Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 30 augusti

2013-08-30 11:19 #0 av: Leffe

Sista fredagen den här månaden. Det blev Hallstavik och speedway i går. I dag väntar jag på att se speedway-SM på teven. Funderar på att köpa en påse fredagsmys som tilltugg.

Sköt om er

Anmäl
2013-08-30 14:07 #1 av: nakenkatt

Är på väg till kattdagen.Miss Örebro ska utses kl 18 idag.Med som kandidater är Jaffa och Joyce.Spännande.

Anmäl
2013-08-30 15:43 #2 av: Eine

Städdag ,blomvattningsdag och så lite matlagning på det. Verkar vara en lagom dos av det mesta. Ha en fin fredag och pussa på fyrbeningarna!!


Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.