Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god morgon 28/8

2013-08-28 09:53 #0 av: Eine

Full rulle här. Men har mest lust att fortsätta läsa min nya bok : Konsten att vara kvinna.. Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-08-28 12:08 #1 av: Mona22

Vilken fin kisse Eine!

Sista dagen på jobbet, vill inte sluta men får inte förlängt . Hamnar på ett annat ställe i oktober, hoppas det blir bra.
Väntar på att traxxas ska löpa igen så hon kan få träffa sin snygga pojke.

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2013-08-28 14:31 #2 av: nakenkatt

har nyss kommit hem från ännu en arbetsdag.Det är varmt och soligt här idag.Ska städa och plocka lite innan kvällen.bra TV program ikväll.Maria Wärns nya deckare bla.På Söndag är det äntligen dags att åka till Eskilstuna på utställning.

Anmäl
2013-08-28 16:00 #3 av: Leffe

Nu har jag beställt morgondagens resa till Hallstavik. Ska se Rospiggarnas andra semifinal i speedway. Idag tog Pysen och parade en löpande skogis här hemma. Det fungerade för hon skrek och snurrade hejvilt efteråt. Pysen gick lungt till sängen och kröp ned under täcket och somnade. Det är en månad kvar till han fyller 18 år och har varit kastrat i 14.

Sköt om er

Anmäl
2013-08-28 16:39 #4 av: Vosstoss

😄 Bra jobbat Pysen!

Anmäl
2013-08-28 16:58 #5 av: nakenkatt

jag har Metallica löpandes här just nu.och en vit naken herre utför sexuella handlingar så fort han kommer åt,men han lyckas ej.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.