Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Fodervärd finnes/sökes

Fodervärd alt möjligt omplaceringshem finnes

2013-08-24 21:11 #0 av: Verdri77

Vi är en familj boende i villa på landet i Dalarna (Gagnef). Familjen består av två vuxna, en sex-åring och en tre-åring. Vi blev innan sommaren av med vår älskade femte familjemedlem, cornish rexen Iza som dog av åldersskäl. Nu är vi sugna på att finna en till familjemedlem och har börjat fundera på om vi skulle kunna bli fodervärd åt en cornish rex. Eller om det finns någon cornish rex som behöver omplaceras. Vi skulle gärna vilja ha en tjej-katt igen om det är möjligt.
Hör gärna av er vid ev frågor.

Anmäl
2013-08-25 02:01 #1 av: Leffe

Här kanske är något

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.