Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon Söndag den 18 Augusti

2013-08-18 10:18 #0 av: nakenkatt

Lite seg idag.var borta nästan hela dagen igår.Der var de funktionsnedsattas dag här i Kumla igår.Det var sång och uppträdanden av ungdomar som jag jobbar med,och de förväntar sig man ska vara där och lyssna.Det var en kanondag.Det hela avslutades igår kväll med att filmen hur många kramar finns det i världen visades på folkets hus.Annars är allt bra här.Alla kattungar har flyttat nu i veckan så det vart ju lite tomt nu.men jag har ju min nya lilla tjej,och det går så bra med henne,hon har blivit så väl mottagen av de andra,och verkligen blivit trygg här.Jag är så glad för henne.Hoppas ni får en trevlig Söndag.Funderar på att åka och lyssna på Top cats idag som spelar i grann kommunen.ha det bra.

Anmäl
2013-08-18 12:47 #1 av: Leffe

Vaknade 12 idag. Sovit från 1 i natt. Blivit väckt då och då under morgonen av Pysen som velat kela en stund. Nu är jag uppe och han sover.

TS tycker det är toppen med sådana där dagar när de funktionshindrade uppmärksammas

Sköt om er

Anmäl
2013-08-18 14:13 #2 av: lockar

TS Bra att dom gör dagar för att uppmärksamma dom funktionshindrade. Många tror ju att dom är farliga.

Låter bra att Jaffa trivs hos er och ni trivs med henne.

Har varit nere i hamnen  med mitt barnbarn Jonathan. Det blåste lite. gick för första gången på piren de byggde för några år sedan. Man ser verkligen hur vackert det är här i Nynäshamn. Hade tyvärr ingen kamera med mig.

Vi avslutade hamnbesöket med var sin glass.

Anmäl
2013-08-18 14:48 #3 av: nakenkatt

#2 ja eran hamn var så vacker.vi satt där en stund med Jaffa,och tog varsin glass,en otroligt fin plats.Skulle kunna tänka mig att åka dit igen kanske med husvagnen någon gång.

Anmäl
2013-08-18 15:11 #4 av: Leffe

Det är fint i Nynäs och glassen är toppen

Anmäl
2013-08-18 15:20 #5 av: lockar

Kommer ni hit så är alla välkomna på en kopp kaffe.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.