Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

söndag den 11 Augusti

2013-08-11 17:50 #0 av: nakenkatt

En skön och härlig Söndag.Vi har varit till Nynäshamn idag och hämtat hem vår nya kisse.det var otroligt vackert i Nynäshamn.Nu springer kattungen omkring och kikar överallt,hon har hälsat på de andra och det var inga problem alls.Eddie har redan tvättat henne välkommen,och hon verkade trivas med hans invit.Hoppas ni andra har haft en skön helg.

Anmäl
2013-08-11 19:07 #1 av: lockar

Har haft trevliga kattunge köpare här idag som hämtat hem sina kattungar hoppas dom kommer att trivas i sina nya hem. trevligt att träffas igen Agneta. Nu är det bara Cissi som är kvar, och hon ska stanna i mitt katteri.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.