Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God dag 9 augusti

2013-08-09 12:32 #0 av: lockar

Den vad tiden går fort. Idag blir tvillingarna 5 år.

I helgen flyttar kattungarna.

Måste ner på stan och köpa tråd till sovpåsarna jag ska sy. Sedan får jag hoppas att symaskinen fungerar. Den var inte som den brukar sista gången jag använde den. Det börjar väl bli dax för service.

Ha en bra dag.

Anmäl
2013-08-09 13:22 #1 av: Leffe

Jag har åter varit på träning efter tre gångers uppehåll. Det kändes lite tungt, men luften var perfekt att andas.

Sköt om er

Anmäl
2013-08-09 14:14 #2 av: MonicaLagerquist


Lättduggregn under vår promenad.Nu ska jag torka upp lite innan jag går ut i syrummet en liten stund.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.