Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Cornish 7 augusti

2013-08-07 11:35 #0 av: Leffe

Sätt er så ska jag säga något verkligt överraskande - det är mulet ute!
Så idag blir det nog en liten städdag, liten sådan.

Sköt om er

Anmäl
2013-08-07 11:59 #1 av: Leffe

Herre jösses nu regnar det till och med

Anmäl
2013-08-07 12:26 #2 av: noir

har haft fullt upp med kryssning i måndags, ta igen mig i igår och idag ska jag ner på stan och leta present till min sambo!

Tack så mycket för alla gratulationer till vinnar bilden! Tänk att lilla sookie kunde få så många röster. Visst är hon både söt och tokig och en riktig Cornish men det är ju inget jag räkna med att vinna! Så Roligt!

Hoppas alla får en toppen dag, lika så alla fyrbenta där hemma! <3

Anmäl
2013-08-07 14:34 #3 av: nakenkatt

hemma från en arbetsdag igen.Ikväll blir det 25 års uppvaktning av min dotters sambo.De håller på att rusta upp ett äldre hus,nu har turen kommit till deras badrum,så vi ska ge honom en toastol!!!!!!!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.