Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Första dagen i augusti 2013

2013-08-01 13:58 #0 av: Leffe

Sov länge. Sol ute. Planerar att ge mig ut. Åskregn. Planerar för en innedag. Sol igen...planerar inget längre.

Sköt om er

Anmäl
2013-08-01 14:26 #1 av: nakenkatt

Här planerar vi för det årliga barnbarnkalaset.I år blir det bara 15 barnbarn,5 st är på semester fortfarande.Det ska grillas hamburgare,göras mjukglass,och ordnas med en fiskdamm.Hoppas bara på fint väder,och att de små lyssnar och inte druttar i koidammen.Än är det tre timmar kvar,lugnet före stormen.

Anmäl
2013-08-01 14:28 #2 av: Leffe

#1 Du har att göra förstår jag

Anmäl
2013-08-01 14:49 #3 av: nakenkatt

#2 jaha du.Synd du bor så långt bort,annars har du kunnat fått en hamburgare!!!!!

Anmäl
2013-08-01 17:03 #4 av: MonicaLagerquist


Nu har Tamara fått flytta hem till Morgan och Linda för ett par veckor.Jag vill ju ha henne i viss karantän och då får hon bo där tills de tester som ska göras är gjorda.

Ikväll ska vi gå till en vän och äta middag.Till förrätt blir det sniglar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.