Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Middag den 18 juli

2013-07-18 12:14 #0 av: nakenkatt

Hejsan,hur har ni det i sommarvärmen?ja värmen kan man ej klaga på i alla fall.Om man nu gillar värme förstås.Idag är det lugnt här,börjar förbereda vår campingsemester som går av stapeln på Måndag.Vi var till vet. igår och vaccinerade kattungarna för första gången så nu är de klara att följa med oss i husvagnen.Det är som att ha med barn,mat och leksaker och div.annat ska med.men det brukar alltid gå jättebra.Idag ska jag också komma ihåg att anmäla Joyce till SW.ha det bra idag.

Anmäl
2013-07-18 12:26 #1 av: Leffe

En solig dag och speedway på teven i kväll. Så det ser ut att bli en toppendag.

Sköt om er

Anmäl
2013-07-18 12:56 #2 av: MonicaLagerquist


Soligt men tungt idag.

Vår älskade Todd har fått somna in.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-07-18 13:43 #3 av: nakenkatt

#2 men så tråkigt,var det kanske åldern som gjorde det?

Anmäl
2013-07-18 14:43 #4 av: Ulricah

#2 Åh fina kissen Ledsen Jag beklagar sorgen.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.