Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

14 juli

2013-07-14 09:25 #0 av: MonicaLagerquist


God Morgon

Jag har sovit ute på altan i natt. Sov som en nyponros fram till klockan sex då jag vaknade av att det var för ljust. Gick in och sov en stund till i sängen.

Idag står det städning och vila av min solbrända kropp. Vi har seglat en massa under veckan och huset behöver nu tas om hand. Ibland är det bra med en och annan regndag mellan soldagarna.

Imorgon får jag tillbaka en katt som sen ska flytta vidare till min yngste son.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-07-14 11:56 #1 av: nakenkatt

idag är det mulet och grått,men efter gårdagens värmerekord känns det bra ändå.Går nu in på andra semesterveckan,tiden springer iväg.Blir inget särskilt på agendan idag,lite födelsedagsfirande av ett barnbarn senare ikväll,det är Max som fyller 13 och blir tonåring.Ha en bra Söndag.

Anmäl
2013-07-14 12:02 #2 av: Leffe

Tänkte också passa på att städa. Det är mulet och en del regn ute.

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.