Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Anmäl nu!!!

2013-07-11 16:08 #0 av: mallabralla

Ni missar väl inte Perserkatten/KKOJs utställningar 17-18 augusti?

Perserkatten/KKOJ kommer att kora bästa burklädseln! Dessutom kommer dem lotta ut 5 katter/dag som får tillbaka anmälningsavgiften, ställer du 4 katter får du ställa en 5e gratis! Missa inte detta ypperliga tillfälle att spara pengar i dessa semester tider då kassan tryter!

Anmäl er nu! sista anmälningsdagen är 17e juli!Väl mött på en fantastisk Show helg!

http://www.perserkatten.se/

Sajtvärd på Perser iFokus

Anmäl
2013-07-11 16:09 #1 av: mallabralla

Antalet katter på utställning har som vi alla vet minskat, det är vårat gemensamma ansvar att se till att visa upp alla våra vackra katter!

så anmäl nu!

Sajtvärd på Perser iFokus

Anmäl
2013-07-11 23:33 #2 av: Spotless

Nu hoppas jag ju vara utomlands på utställning den helgen annars hade jag gärna planerat in PK och KKoJ. Hoppas ni får en lyckad utställningshelg, både arrangörer och ni som ställer där och då.

Anmäl
2013-07-12 20:35 #3 av: Holtan

Jag är redan anmäld och har gått all in med burskynket!

Anmäl
2013-07-12 21:14 #4 av: mallabralla

#3

Gud vad roligt!!!!!!

jag tror det kommer bli en väldigt spännande utställning! så mycket roligt!

nya perser och exotic ringen (SPEXUS) kommer vara där med monter och sälja lite skojsiga prylar och möjlighet att få träffa katter av raserna!

jag hoppas att folk sätter fart och anmäler för just nu fattas det en hel del anmälningar för att det ska bli av! så vi får alla hjälpas åt och ragga, själv har jag nu anmält 5 katter!!!

Sajtvärd på Perser iFokus

Anmäl
2013-07-13 17:24 #5 av: Holtan

Du får lägga en länk på katter i fokus :) Där finns ju många raser representerade :D

Anmäl
2013-07-13 17:56 #6 av: mallabralla

#5 jag har lagt på alla kattforum här på ifokus Skämtar

Sajtvärd på Perser iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.