Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Försäkring vilken?

2013-07-05 12:07 #0 av: SE*Geishas

Ngn som har erfarenhet av både folksam och agria? Behöver ha avelstillägg också. Ngn som är bättre än den andra? Varför? :)

Anmäl
2013-07-05 14:34 #1 av: [Wiveka]

Jag har valt If för att de har fast självrisk. Det blir dyrare premie men å andra sidan vet jag exakt vad jag betalar om katten råkar ut för något.

Anmäl
2013-07-05 14:57 #2 av: Dolleminas


Har haft både Sveland och Agria, Agria är lite dyrare men täcker mer tycker jag :)

 

Anmäl
2013-07-05 15:43 #3 av: SE*Geishas

Tack! Jag har nu bytt till folksam! Hälften så dyrt och mkt lägre självrisk! :)

Anmäl
2013-07-05 17:11 #4 av: jeenova

Det är viktigt att se vad försäkringen täcker, ju mindre det täcker = billigare. Beror helt på vad du vill ha utav din försäkring på ett djur och vara beredd på om något dyker upp med ett djur på ett försäkringsbolag blir det väldigt svårt att byta till annat ställe. Bara en tankeställare.
Jag har ena på Agria och den andra på Folksam.

Anmäl
2013-07-05 18:40 #5 av: cosmonita

Jag har Agria. Gillar att ersättningsbeloppet för vård inte minskar när katten blir äldre.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.