Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

god eftermiddag den 27 juni

2013-06-27 15:57 #0 av: nakenkatt

hemkommen från jobbet,skönt snart är det helg igen.Bara nästa vecka kvar att jobba,sedan stänger vi för semestern.Jag ska ha kattungeköpare på besök ikväll.Det är ett ungt par från Bollnäs som har tingat blåpaddan.Och så klart ville de hälsa på sin kissunge.Idag har vi inte så varmt här det är gråmulet och lite kyligt i luften.Hoppas alla får en trevlig Torsdagskväll.

Anmäl
2013-06-27 16:12 #1 av: Leffe

Hoppas du får trevligt. Själv ska jag sitta och redigera foton jag tagit.

Anmäl
2013-06-27 20:08 #2 av: MonicaLagerquist


Just inkommen från kvällspromenaden.Ska bara svettas av mig lite sen blir det ett bad.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.