Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avelshane finnes/sökes

En maskad kavaljer

2013-06-22 15:24 #0 av: nakenkatt

jag har ju ej gett upp hoppet om en maskad hona,så jag hoppas på Meliss sista kull.Därför vill jag vara ute i god tid och försöka boka en dejt åt min fina tjej.Mina planer är att försöka para damen i December ungefär.Jag söker alltså en maskad grabb till henne.Så har ni någon hane som skulle vilja bli pappa skicka mig gärna ett pm.

Anmäl
2013-08-16 14:42 #1 av: MagicPaws

Jag har en maskad hane... vet ju inte om han är släkt med din dock eftersom du inte la ut nå stamnamn på henne :)

Han är dock chippad men kommer låta han gå ihop med en fertil hona från september och se om han visar intresse, om han parar och honan blir dräktig kommer han finnas till utlåning till några fina och friska honor.

IC S*Magic Paw's Fighting Sorrows (CRX e 21 33)
Han är även homozygot för choklad. B-blod.
Kommer testas för FIV/FeLV och HCM i början av september.
Han har föräldrar som båda är testade normala. Pappan en gång och mamman 2 gånger. Har även flera släktingar som är testade 2 gånger som jag kan visa vid intresse.

E: SC S*Spotless Xerxes
U: CH S*Magic Paw's Enchanting StarChild

Anmäl
2013-08-16 17:08 #2 av: nakenkatt

Snällt att tänka på oss.jag har planerat in en hane till vintern.Min nästa hona blir nog ej förän våren 2014.Det är mina egna honor med stamnamn Hub Cats.

Anmäl
2013-08-16 17:30 #3 av: MagicPaws

Oki va roligt. Ja jag hoppas ju han är fertil i minst 1 år så han hinner få några kullar :)

Anmäl
2017-07-08 20:27 #4 av: Amore zaza

Hejsan 

Jag och min Cornish rex  Amore Zaza ar nyinflyttade fran London.Zaza ar en supersot karaktar med fina lockar.Vi hoppas att hitta en avelshanne till henne,hon ar snart 14 manader.Fin stamtavla med mamma och pappa fran Litauen.Om nagon av er katt alskare har en man till Zaza snalla kontakta mej

Cecilia 

Anmäl
2017-07-09 07:05 #5 av: MonicaLagerquist

#4

Om du ställer frågan inne på http://rexkatter.ifokus.se/ så får du nog bättre med svar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.