Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Avbryta löp m p piller?

2013-06-20 10:49 #0 av: SE*Geishas

Hej! Visst ska man ge ett piller/dag för att avbryta löpet hos sin katt? Jag har gjort de nu. Bestämde mig för att göra det efter ett dygn av höglöp. Och har gjort de nu i 5 dagar, och IDAG är hon lugn. Men det hade hon ju vart utan piller också, då hon slutar löpa ca 6 dagar efter första höglöpdagen. Hur vet jag att hon har fått tillräckligt med p piller när hon hade vart lugn idag vilket som?

Anmäl
2013-06-20 12:41 #1 av: Eine

Det är inte bra att avbryta löp,men det vet du säkert redan. Livmoderslemhinnan förtjockas. Att göra det 1 gång,inbillar jag mig inte ska vålla skada,men det är inget man ska göra var gång en hona löper.

Kan inte säga om du givit tillräckligt denna gången. Mina lekmannamässiga rekommendationer är att framöver ge henne 1 piller i veckan. Löper hon igenom det.så ge 2/veckan ,eller 1 var 3-4 dag.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-06-20 12:57 #2 av: SE*Geishas

Ja tack! Hon ska få gå på piller några månader, sen få sin sista kull och sen kastreras. Detta är första gången hon går på piller! Tack för svar! Ska gå efter det :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.