Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

18 juni

2013-06-18 07:47 #0 av: Leffe

Uppe i ottan för jag ska på tidig träning. Är det det som kallas morgongympa? Katterna låg kvar på sängen och tittade med förvånat uttryck.

Sköt om er

Anmäl
2013-06-18 11:53 #1 av: nakenkatt

hej hopp!! hemma på lunch.Tyst och lugnt här sover hela katthögen.Ikväll ska jag åka till Eskilstuna på speedway med min man och några kompisar.Hoppas bara det vackra vädret tänker hålla i sig.Ha en bra Tisdag mina vänner.

Anmäl
2013-06-18 13:25 #2 av: Leffe

#1 Och Smederna lär vinna, men ha det trevligt i vilket fall som helst

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.