Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

4 Juni

2013-06-04 07:16 #0 av: nakenkatt

God Morgon alla morgon pigga,själv är jag på väg till dagens arbete.Ikväll är alla kommunalarbetare bjudna på speedway av facket.Så det blir en cykeltur ut till sannahed ikväll,så man får hoppas på en indianvinst ikväll!!!! Eller vad säger du Leffe?? ha en bra dag.

Anmäl
2013-06-04 11:21 #1 av: Eine

God förmiddag!

TS, spännande. Hoppas ni får regnfritt Glad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-06-04 12:07 #2 av: MonicaLagerquist


God middag

Nu är det slut på friden.Abbe och Valle får vara i hela huset. De firar det genom att klättra högst upp i det högsta klösträdet.

I övrigt är det en blåsig och grå dag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-06-04 12:10 #3 av: Leffe

En annan får se speedway på teve i kväll. Bara det inte regnar bort. H det så trevligt TS

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.