Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

3 juni

2013-06-03 12:32 #0 av: Leffe

Idag är det mulet. En väldig kontrast till gårdagen då jag var inne i Stockholms city med elrullstolen och fotade under fem timmar. Det hade väl blivit längre om inte varningslampan började blinka om att batteriet började ta slut på rullstolen.

Nu kan man ju passa på att ladda upp det till full effekt igen. Så det är väl lite positivt med mulet också.

Sköt om er

Anmäl
2013-06-03 12:47 #1 av: nakenkatt

jag är hemma på lunchrast för tillfället.Blir en stund i alla fall att pyssla med katterna.Här är det varmt och skönt äntligen.Vi stänger daglig verksamhet v28 så det drar ju ihop sig mot semester snart.Hoppas det är varmt och skönt där ni bor också runt om i Sverige.Soliga hälsningar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.