Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag den 31 maj

2013-05-31 08:40 #0 av: nakenkatt

God morgon.Ja då var det slut på den här månaden.Hitills har den ej varit så vidare vårlik,iallafall inte här.Idag är det Fredag och sista jobbardagen för den här veckan.Vi ska ha planeringsdag på jobbet så alla brukarna är hemma idag.Så det lär bli väldigt tyst.Den här helgen ska bli lugn hoppas jag.Har inget särskilt planerat alls.Hoppas på lite sol kan man ju alltid göra.Ha en trevlig Fredag.

Anmäl
2013-05-31 08:45 #1 av: MonicaLagerquist


Idag är det en nervös dag för mig som La permuppfödare.Om bara en liten stund kommer förhoppningsvis FIFes GA möte att prel godkänna La Permen.Typiskt nog ska jag iväg till sjukhuset men har knappat in Felis Danikas hemsida där det uppdateras vart eftersom att motionerna tas upp.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-05-31 08:51 #2 av: nakenkatt

#1 Åh vad spännande,hoppas det går bra.

Anmäl
2013-05-31 11:54 #3 av: Leffe

#1 Spännande.

Min dag började med en timme på gym. Nästa gång ska vi ut för de ska se hur det går med mig och gåstavar.

Fint väder ute

Sköt om er

Anmäl
2013-05-31 14:19 #4 av: Bettan

Otroligt fin dag.

Ha en bra dag

Sport iFokus

Anmäl
2013-05-31 14:34 #5 av: MonicaLagerquist


Hurra! Motionen gick igenom.Skrattar

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-06-01 09:25 #6 av: Eine

#5 Såg det i går på fb,så roligt för dig som jobbat så hårt!PokalBallongBlomma

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.