Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Tisdag 28/5

2013-05-28 12:28 #0 av: MonicaLagerquist


God mitt på dagen.

Förmiddagen har tillbringats ute i växthusen.Ska straxt ut och göra klart.

Haft ett långt samtal med Länsstyrelsen och fått klartecken för att Q får flytta hem till foderhusse men att kattungarna stannar kvar här hos mig till dess att de är flyttklara.

Nu blir det ute jobb ett par timmar till.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-05-28 13:36 #1 av: Leffe

Snart ger jag mig iväg på ett möte med patienter, läkare och patientförening på Karolinska

Sköt om er

Anmäl
2013-05-28 14:36 #2 av: AlexH

Härligt för Q att få flytta hem till sin Husse, hon har varit med om en hemsk resa, kan vara skönt att komma hem och bli bortskämd :)


Anmäl
2013-05-28 14:48 #3 av: nakenkatt

ja hoppas verkligen att q får vara frisk nu och ha det bra på alla sätt.Har jobbat och nyss kommit hem.Ska snart cykla iväg till frisören.här har det varit varmt och klibbigt idag.Men man får ej klaga nu när värmen äntligen är här.Ha det bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.