Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Torsdag den 23 Maj

2013-05-23 08:47 #0 av: nakenkatt

God morgon.jag har varit uppe tidigt idag.Svårt för att ligga när man är igentäppt i näsan.Metallica följde med mig ner en stund,men ville ganska snart tillbaka upp till sina barn.De är runda och tjocka små krabater.Här regnar det idag också,väldigt trist.Får försöka fördriva tiden med att sticka strumpor till barnen.Det är väl sånt en mormor gjorde förr,men det är roligt ibland.Trevlig Torsdag.

Anmäl
2013-05-23 09:01 #1 av: Eine


Godmorgon nakenkatt,och alla.

I dag blir det tandläkarbesök igen för min del,sedan lite plock med papper och katter och gamla band och bandrullar.Måste se vad jag har,och gärna var Glad.

Sköt om er.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-05-23 10:33 #2 av: Leffe

Ska iväg på blodprovstagning igen. Det gör jag minst en gång i månaden och har med medicinen jag tar att göra. Här är det mulet, men då älskar Fröja, älsta skogkatten, att vara på balkongen och sitta på bordet och se över grannskapet.

Sköt om er

Anmäl
2013-05-23 16:59 #3 av: Mona22

#1 tandläkare som är så roligt Blinkar

#2 hoppas du är hyfsat lättstucken då du måste göra det varje månad. På mig har de jättesvårtOberörd


Väntar på operationstid igen. Fortfarande kramper i magen och de hittar inget. Just idag har det varit lugnt allafall. 
kissarna ligger och vilar. Bella ville inte ens ut i koppel idag, hon var för trött tror jag LiparOvanligt faktiskt.

ledig dag imorgon men jobbar lördag istället. 

Ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2013-05-23 20:42 #4 av: Eine

#3 Det var roligt den här gången.Bara undersökning, och bara två tänder som måste åtgärdas senare.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.