Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God morgon den 18 maj

2013-05-18 10:11 #0 av: nakenkatt

God morgon,har tagit sovmorgon idag,har ju bara helgerna nu att kunna sova lite längre på.Idag är Metallica på dag 64,allt är lugnt med henne.Har precis satt på dagens första kopp kaffe,får avnjuta den själv för min man jobbar lite extra nu i helgen.Ha en jättebra pingst alla.

Anmäl
2013-05-18 11:10 #1 av: Mona22

Trög dag idag då ams tvingar en att arbetsträna mer än man egentligen orkar. Har massor att göra idag men det får göras imorgon istället.
Har insett att jag längtar efter kattungar igen efter att ha sett andras. Ska bara hitta en lämpligt pojke, har en på g till ena flickan men han är inte riktigt redo än =)

ha en bra dag allihopa.

Anmäl
2013-05-18 11:51 #2 av: Leffe

Visst skulle det vara kul med kattungar igen, men jag skulle inte orka tyvärr. Nu ska jag snart iväg och för första gången få se en norsk lundehund

Sköt om er

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.