Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

12 maj

2013-05-12 12:46 #0 av: Leffe

I eftermiddag ska jag på ett litet födelsedagskalas.. Vädret verkar lite ostadigt. Katterna ligger och slöar på sängen efter lunchmålet.

Sköt om er

Anmäl
2013-05-12 18:10 #1 av: nakenkatt

god kväll.lugn och skön helg har det varit här.Vi har varit  ute med husvagnen tillsammans med en del av vårat kattgäng.Åkt en tur till jönköping och shoppat på A6.Nu blir det korvgrillning på altanen och en kväll framför tv:n.Trevlig Kväll.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.