Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Torsdagen den 9 maj

2013-05-09 09:14 #0 av: nakenkatt

God morgon alla lediga,och ni som jobbar med.Här börjar det bli lite sol så man kan hoppas på en fin dag.Ska vara hemma idag och greja lite.På eftermiddagen kommer en familj och ska titta på de två grabbarna jag fortfarande har kvar.Vi har köpt tomatplantor som vi ska försöka plantera.Har ni sett vad roliga sorter det finns numera? vi köpte svarta,och pärontomater som är gula och ser ut som päron.Lite roligt med annat än de vanliga röda.ha en riktigt bra dag nu allihopa.!!!

Anmäl
2013-05-09 09:22 #1 av: MonicaLagerquist


God morgon

Hjälp mig att hålla tummarna för att vi inte måste åka in med Q igen. Den dumma katten VILL bara inte äta. Nästa steg är att sätta sond på henne och det vill jag ju inte egentligen.

Ska väl ta tag i fotandet av grabbarna-bus som blir fem veckor idag.

Igår fixade jag klart med de BIS priser som jag ska ha med mig till SNRFs utställning. Nu ska jag bara försöka få tid och ork att sy lite så att jag har något med mig att sälja.

TS-Hoppas att dina grabbar hittar sina egna hem nu.

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-05-09 10:18 #2 av: nakenkatt

1# va tråkigt att hon inte äter.hon borde ju få må bra nu stackarn efter allt hon gått igenom.Håller tummarna och hoppas det blir bra till slut.

Anmäl
2013-05-09 13:28 #3 av: lockar

Håller tummarna för Q.

TS Grabbarna får nog nya hem snart

Anmäl
2013-05-09 16:28 #4 av: Leffe

Håller tummar både för nya hem och tillfrisknande

Anmäl
2013-05-09 18:12 #5 av: nakenkatt

det hjälpte att ni håll tummarna.Mazarin flyttar till järfälla och får en devon och två stiliga kungspudlar till kompisar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.