Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Avel, genetik och uppfödning

Cornish o devon. Skillnad?

2013-05-06 14:10 #0 av: SE*Geishas

Ni som har erfarenhet av både cornish o devon, vad finns de för skillnader? Temperament? Är en sämre än den andra för allergiker? Hur är det att avla på devon till skillnad från cornish. Har en cornish hona med uppfödning och funderar på att spara en hona från hennes nuvarande kull eller köpa en devon hona och använda i avel. :)

Anmäl
2013-05-06 14:33 #1 av: Mona22

De som jag pratat med som har devon säger att de är lugnare än cornish men jag har själv ingen erfarenhet.

Anmäl
2013-05-06 16:40 #2 av: Leffe

Du kanske kan få lite svar i den här tråden. Visserligen är den gammal, men något kanske du hittar.

Anmäl
2013-05-06 17:37 #3 av: SE*Geishas

Tack där fick jag ganska bra info!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.