Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Omplacering

Hillevi söker nytt hem

2013-05-04 21:18 #0 av: cuba

Min dotter har blivit allergisk och jag måste försöka hitta ett nytt hem till min underbara Hillevi. Hon är fem år och världens finaste, mjukaste och gosigaste katt. Hon är vacker och har varit på ganska många utställningar. Nu har hon pensionerat sig, är kastrerad och vill helst ligga i knät och bli klappad. Hon skulle nog trivas bäst med att vara ensamkatt. Hon har haft många katter runt omkring sig eftersom jag haft uppfödning men efter dotterns allergiutbrott har jag avvecklat verksamheten och nu är hon ensam kvar. Jag märker att hon är mer tillfreds med livet nu när hon är själv. Vi har tre barn så hon står ut med stoj även om hon trivs bäst när det är lugnt omkring henne. Har du ett varaktigt hem, tid, kärlek och omtanke till min Hillevi så hör av dig så kan vi se om hon kan bli din gosekatt. Jag kommer att sakna henne fruktansvärt så jag är mycket mån om att hon får det bra. Vi bor i Värmland

Malin Jansson

www.klarans.se

malin@klarans.se

Anmäl
2013-05-05 09:13 #1 av: cuba

Fina Hillevi....kommer sakna henne så.

Anmäl
2013-05-05 09:26 #2 av: nakenkatt

ja det är mycket ledsamt när sånt här med allergi händer.Men det blir ju allt mer vanligt bland barn.Men hoppas du hittar ett bra hem åt din fina kisse,så du ändå kan hålla kontakten och få höra hur hon har det.Finns säkert någon som söker efter en äldre kisse och kan ge henne det bästa.Lycka till!

Anmäl
2013-05-06 11:40 #3 av: Jess89

Tråkigt att du måste göra dig av med Hillevi. Hoppas att du hittar ett bra hem åt henne.

Vänliga hälsningar Jessica
medarbetare på socialt stöd & Anhöriga

Anmäl
2013-05-08 11:22 #4 av: Bulle


Det är så tråkigt. Va fin hon är.

hoppas du finner ett hem snart.

 

www.stickorgarn.com

 

Anmäl
2013-05-08 15:46 #5 av: cuba

Hon är så fin och så go, kärvänlig och mjuk. Jag hoppas också att jag finner en fin familj till Hillevi.

Anmäl
2013-08-24 21:58 #6 av: cuba

Hillevi söker fortfarande ett nytt hem. Hon är världens finaste och vill ha en familj där hon får vara ensamkatt och få all uppmärksamhet. 

Anmäl
2013-08-25 08:27 #7 av: simsalabims

Kontakta Verdri77. De letar ny katt och kan kanske vara något för dem :)

Anmäl
2013-08-28 20:22 #8 av: Wand

Så himla tråkigt, sådant där. Själv klarar man ju av lite allergi men man kan ju inte utsätta ett barn för samma sak. Ledsen Hoppas att hon får ett riktigt bra, långvarigt hem! Själv har jag två tösabitar redan och även om Hillevi skulle ha gått med på 2 katter som sällskap så bor jag alldeles för litet för 3 stycken. Blinkar Men hon är såå fin!!

Power is when you've got all the justification to kill,  and you don't

Anmäl
2013-10-03 10:12 #9 av: Djurälskaren87

hur går de för hillevi?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.