Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Allmänt Cornish Rexprat

Min kärlek

2013-04-28 22:15 #0 av: Wand

Kände bara för att stoltsera min goa' lilla cornish-dam, Zoot'z Siquoq. KärJag fick hem henne den 26:e december 2012 och har alltså haft henne i drygt 4 månader, men redan första dagen så insåg jag att hon är mitt livs kärlek. En sådan underbar liten krabat!!! 

Just nu så ligger hon under täcket på min höft och sover som en liten ängel, vilket är precis vad hon är. Hon har alltid älskat mig lite mer än andra vilket får mig att känna mig så oerhört speciell. När vi bodde hemma hos min mor så brukade hon skrika efter mig när jag var borta och så fort jag kom hem så existerade absolut ingenting alls förutom jag, hon planterade sig under täcket med mig eller i mitt knä och där skulle hon vara, dag och natt. Ibland när jag var ute på helgerna eller hemma hos en vän så brukade jag ringa min mor och tala till henne i högtalare, då kom hon och skrek i telefonen av lycka över att höra min röst. 

Hon är inte exakt likadan nu, nu kan hon faktiskt ta och gosa lite med andra människor också, men det är tydligt vem som är hennes familjemedem. Vi två är världens bästa familj, vill jag påstå! 

Jag har alltid varit en ENORM hundmänniska och katter har faktiskt varit det enda djur som jag varit riktigt rädd för, men nu är jag omvänd. Ingen levande varelse har någonsin kunnat få mig så oerhört lycklig som min katt. Pussar

Världens charmknutte som t.o.m har en liten Marilyn Monroe-prick vid nosen, som sin matte. Oskyldig

Power is when you've got all the justification to kill,  and you don't

Anmäl
2013-04-28 23:50 #1 av: lockar

En fin liten cornish tjej. Visst är dom underbara.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.