Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Lördag 20 april

2013-04-20 08:00 #0 av: MonicaLagerquist


Det är lördag solen skiner och Q äter. Kan en dag börja bättre?

Hoppas att få åka in en sväng till Uppsala idag och gå på loppisen på vaksalatorg. Sonen som flyttar hemifrån i början på maj vill till IKEA.

Tänker på er som är i Malmö och ställer ut era katter. Önskar att jag fick vara där med er.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-04-20 09:01 #1 av: Mona22

Godmorgon. Idag är en jobbig morgon. Hade så kul igår så det är värt det. Hade några jobbarkompisar på besök och vi hade så trevligt.
Vid halv ett idag är det livemusik med TheKnockouts . Syrrans fästman är med i den gruppen så man måste ju kika.
Hoppas ni alla får en bra dag.

Anmäl
2013-04-20 11:46 #2 av: nakenkatt

god förmiddag.Här är en solig och fin förmiddag.Ska ha besök av en kattunges nya husse på em,han vill ju se sin pojk ibland.Ikväll ska min äldsta dotter och jag ut och äta,efter det ska vi gå på en konsert med Miss LI.Ska bli trevligt att få komma ut ett tag.Hoppas ni andra också har något trevligt att göra i helgen.!!

Anmäl
2013-04-20 11:54 #3 av: Eine


Goddagens på en vanlig lördag i april. Sköt om er och glöm inte att lägga ifrån er mobiler och annat liknandeLedsen,när ni umgås med familjen eller vänner. Finns inget som är så trist(i mina ögon) som när alla sitter med sin apparat och glömmer att prata och umgåsNörd..Och det värsta av allt är när mammoroch pappor är ute med en glad liten unge  vagn ,och båda pratar i varsin apparat.Då tycker jag synd om barnet faktiskt.  Men så gör ju inte vi,eller hurGlad

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-04-20 11:59 #4 av: nakenkatt

#3 ja så är de på mitt nya jobb faktiskt.När personalen går på rast sitter alla med sina mobiler och trycker och trycker.de pratar ingenting med varandra.de är helt inne i spel och facebook mm.Tänk så skön rast jag har går hem och umgås med katterna en halvtimme,utan mobilen.

Anmäl
2013-04-20 12:48 #5 av: Leffe

Solen skiner och jag sitter och lyssnar på mina popfavoriter Dave Clark Five, ett Londonband som höll på samtidigt som Beatles.

Väntar med förväntan på kvällens speedway-VM på teven.

Sköt om er

Anmäl
2013-04-20 13:08 #6 av: Eine


#4 visst är det trist!! Då kan man inte säga att man har sååååå bra arbetskollegor,för det vet man ju inte..Funderar

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.