Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Godmorgon/dag den 18 april

2013-04-18 09:05 #0 av: AlexH

Vad tiden rusar!!!

Hemma väntar vi på att Vasya ska släppa fram sina bäsar.. hon borde vilja ha ut dem snart :) tycker iallafall jag. Regnet öser ned i Stockholm och det är en sådär 5+.. hoppas det blir varmare under dagen.

Ha en bra dag alla!

Anmäl
2013-04-18 09:31 #1 av: MonicaLagerquist


Här vräker regnet ner så det får bli rejäla regnkläder när jag ska ut och gå.

Q mår bättre idag och det känns väldigt skönt.

Hoppas på lite sol i eftermiddag då jag ska fota kattungar.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-04-18 09:33 #2 av: SilverEmma


Gomöra! Här i en liten by i Skåne har vi redan 15 grader varmt! Regnbåge Regnet hänger lite i luften, men det dröjer nog tills ikväll innan det kommer.

Hoppas bebisarna kommer snart! Här fortsätter vi med att hoppas att gamla katten accepterar den nya ytterligare lite mer idag. Glad

Anmäl
2013-04-18 12:09 #3 av: nakenkatt

Regn regn och åter regn.Men vi sa imorse att det är ett vårregn som kommer.Jag tyckte det lät bättre än och säga ,usch vilket regn och rusk vi har idag.är hemma på lunch och vilar en stund.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.