Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God Morgon den 12 April

2013-04-12 07:08 #0 av: nakenkatt

Här sitter jag uppe och väntar på att få gå över gatan till jobbet.kan väl ej säga att jag vant mig med att vara uppe denna tid på dygnet.I eftermiddag ska jag till vet med killarna och vaccinera dem.Det ska bli skönt nu att vara ledig i helgen.Trevlig fredag till er alla.

Anmäl
2013-04-12 08:18 #1 av: MonicaLagerquist


God morgon

Tänk att det redan är fredag.

Vi ska straxt åka in en sväng till Uppsala .Q har börjat krångla med maten och Olle ska vara borta i helgen och jag vill/vågar inte låta Q vara hemma med Olles inneboende i helgen.  

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-04-12 12:38 #2 av: Leffe

Ska i väg på veckans sista träningspass. Stel och ledbruten. Det blev extrarörelser denna vecka då det mitt i allt var gångtest på Karolinska också. Katterna är just nu inte mycket för gympa. De ligger och vilar hela gänget på min säng.

Sköt om er

Anmäl
2013-04-12 12:50 #3 av: MrsCecilia

Jobbat hela dan och om någon timme ska jag iväg och arbeta i stallet till 21.00. Just nu känns det inte alls så lockande..

I övrigt ingen sol men jag hörde våren ska komma på riktigt nästa vecka..Då blir katterna hemma glada Glad

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.