Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

God eftermiddag den 8 April

2013-04-08 16:11 #0 av: nakenkatt

God em.Här är det en fin Aprilmåndag.är hemma efter en trevlig dag på jobbet.Promenad på förmiddagen och allsång på eftermiddagen.Det känns faktiskt bra att få vara hemma ikväll,men ovant.har beställt vet tid,pojkarna ska ha sin första vaccination.Tänk att de redan är nio veckor.Idag har jag sett både tussilago och vitsippor,nu måste det vara vår.ha en trevlig kväll!!!

Anmäl
2013-04-08 17:55 #1 av: Eine


  Tack för i går nakenkatt! Nu är jag vädigt stationär,blir inte mycket till uteliv för min del förrän denna (som jag tror) förtjusande kull är född. Dag 63 i dag.

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.