Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

Fredag den 5 April

2013-04-05 11:39 #0 av: nakenkatt

God förmiddag allihopa.ja mitt nya jobb fick en dålig start med magsjuka efter första dagen.Men det är sånt man får ta det finns värre saker här i världen,och det går ju över ganska fort.Nu är det helg igen och jag har planerat att stå på loppis en dag.behöver rensa bort lite överflödiga saker som står och skräpar.På Söndag blir det en biltur till uppsala.Här är det jättevackert väder idag.Nu måste våren har kommit i alla fall.Ha det riktigt skönt denna soliga Fredag.

Anmäl
2013-04-05 17:29 #1 av: Leffe

TS krya på dig

På förmiddagen var jag och tittade på en disputation och i kväll ska jag på fest.

Sköt om er

Anmäl
2013-04-05 17:44 #2 av: nakenkatt

#1 tack känner mig mycke bättre idag.Va kul att gå på fest.Hat så trevligt!!!!! Får nöja mig med lets dance.

Anmäl
2013-04-05 20:14 #3 av: MonicaLagerquist


TS-Orkar ni stanna på hemvägen för en fika?

 

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2013-04-05 21:18 #4 av: nakenkatt

ja tack,vad trevligt,det gör vi mycket gärna!!!!

Anmäl
2013-04-05 21:23 #5 av: MonicaLagerquist


Toppen då syns vi på söndag.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.