Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
Hälsovård,skötsel,omvårdnad

Ökoplus

2013-03-28 06:51 #0 av: MrsCecilia

Nu har jag äntligen tagit modet till mig och köpt ny kattlåda och fyllt den med Öko. 

Men katterna är inte ett dugg imponerade och verkar inte förstå att det är kattsand. Ska jag blanda ut med den gamla extrem classic? Avvakta?

__________________________________
Medarbetare på Cornish Rex ifokus

Anmäl
2013-03-28 08:44 #1 av: ChristinaSwe

Så fort du byter sand bör du fasa in den nya sakta och försiktigt.

Ha den gammal i botten och strö över den nya lite i taget, när jag byter från sand till pellets brukar jag hålla på en månad innan jag helt har fasat ut sanden.

Lycka till :)

Anmäl
2013-03-28 09:36 #2 av: Eine


Blanda,med den gamla sanden överst.Det tar högst ett par dagar för mina att vänja sig.

 

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.