Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

27 mars

2013-03-27 08:19 #0 av: Leffe

Uppe tidigt och ser väl ut som en zombie. Ska till dietist på morgonen och kan tänka mig att vägen dit blir som TV-serien "Walking dead". 50 meters promenad.

Sköt om er

Anmäl
2013-03-27 11:53 #1 av: nakenkatt

Sol och vår törs man hoppas? i alla fall idag.Det blir en skön cykeltur till jobbet idag.En av dem sista.Sedan är det bara att öppna dörren och gå tvärs över gatan.Kommer att bli konstigt att vara hemma på kvällarna.Katterna njuter verkligen av solen.tango sover mitt på rumsbordet.Den enda som ej sover är ju Eddie.igår när jag öppnade köksskåpet och skulle plocka in ren disk,vem sitter där på hyllan och glor tror ni??han skulle ha hetat Emil istället för Eddie.Gå ut i solen och njut idag.!!!

Anmäl
2013-03-27 12:23 #2 av: noir

Sookie blir knäpp av att inte få gå ut, hon står och gallskriker vid dörren och fönstret, så blir väll sele och en glass till mig och så får jag sitta där ute med henne en stund. Kattnätet är ju inte monterat än pga vågar inte borra i betongen när det varit minusgrader. Varje helg när vi haft tid över har en frysknäpp kommit och förstört!

Anmäl
2013-03-27 13:37 #3 av: Eine


Godmorgon denna Askonsdag!Solen jobbar på som attan,fönstren ger vinkar om att där finns glas bakom smutsen,katterna letar varma fläckar på golv och möbler och jag bara måste få upp balkongnätet igen! Jag mår så bra i dag! Sov den utmattades sömn till 12.30 .. (Det tar på en gammal tant md tidiga morgnar och sena kvällar.) Och ingen värk har jag heller! Känner mig som ny!

Sköt om er!Sol

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl
2013-03-27 20:15 #4 av: AlexH

härligt att höra Eine.. som tröst kan jag säga att jag troligtvis har ett fönsterglas bakom smutsen på mina rutor med :PSpelar pajas

Anmäl
2013-03-27 21:51 #5 av: Eine

#4 Ja Alex,visst är det full fart för jämnan? Pustar

Djäknens Cornish Rex,German Rex och Turkisk Angora

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.