Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Cornish Rexprat Att tänka på innan katten kommer! Avel, genetik och uppfödning Färger och färggenetik Färgalbumet Cornish Rex och andra djur Kattungar till salu Avelshane finnes/sökes Fodervärd finnes/sökes Omplacering Planerade kullar Hälsovård,skötsel,omvårdnad Sjukdomar och andra bekymmer Titelkattsalbumet God morgon, goddag, godkväll, godnatt! Dagens citat, dikt eller visdomsord! Dagens ros Ett gott skratt förlänger livet För ev allergiker Kattmat, sand och tillbehör, böcker Katter i nöd Min kattklubb Om sajten och iFokus Tävlingar Till minne Pyssel och upptåg Samåkning och transport Utställningar Utställningsresultat Video-snuttar Övrigt
God morgon, goddag, godkväll, godnatt!

23 mars

2013-03-23 12:34 #0 av: Leffe

En solig lördag. Skogisarna sitter på balkongen i solen. Rexarna sitter i sängkammaren i solen. Själv har jag precis upptäckt att jag missat speedway-VM på teven så det är soligt ute, men mitt humör är inte soligt.

Sköt om er

Anmäl
2013-03-23 12:39 #1 av: nakenkatt

TS Ha Ha,här kommer jag ner på morgonen,och vem sitter inte i soffan,jo min man.Nu är jag arg säger han,jag undrar ju vad som står på?? jag har missat speedwayen på tv hur kunde det ske??? Han har fortfarande ej tinat upp!!!!!! Får försöka fixa till en god fika.

Anmäl
2013-03-23 12:47 #2 av: Leffe

#1 Heatresultaten finns inlagda på speedway iFokus. Fanns tydligen redan på plats där innan sändningen i vår teve.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.